Hier kun je alle informatie vinden over hoe wij om gaan met de huidige situatie rondom COVID-19. Wij gaan alles doen volgens de voorschriften van de Rijksoverheid, maar we leggen even uit hoe dat in het echt in zijn werk gaat.

Afstand houden
Ons terras staat zo opgesteld dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden van elkaar. Ga dus ook niet met de tafels en stoelen schuiven, deze hebben we speciaal zo neergezet. Mocht je toch niet fijn zitten, geeft dit dan even aan bij het personeel, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Je kan maximaal met twee mensen aan een tafel zitten, jullie mogen dan wel binnen 1,5 meter van elkaar komen. Meer mensen is niet toegestaan.

Blijf zoveel mogelijk aan je tafeltje zitten, wij komen de bestelling opnemen en brengen. Pinnen kan je doen aan de tafel. Als je naar de WC moet, loop dan even binnen bij de Palm en vraag even aan de bar of er niet al iemand op de WC zit.

Reservering
Vanaf 1 juli is het niet meer verplicht te reserveren. Bij ons is dit gelijk ook niet meer mogelijk. Kom gewoon gezellig langs.

Check-gesprek
Vanaf 1 juli is het voor ons niet meer verplicht om het check-gesprek uit te voeren. Uiteraard geldt nog steeds dat je met klachten thuis moet blijven en niet naar de kroeg moet komen. Wij kunnen ook nog steeds te toegang weigeren bij het vermoeden van klachten.

Handen wassen!
We moeten allemaal vaker onze handen wassen. Wij doen het allemaal zeer regelmatig en vragen jou dat ook te doen voor elkaars veiligheid. Wij zullen een desinfectiezuil plaatsen op ons terras en we vragen je om hier bij binnenkomst gebruik van te maken. Na elk toiletbezoek moet je ook grondig je handen wassen.